Våra tjänster

UmeStadens Måleri erbjuder det mesta inom målning och tapetsering.

Här kan du klicka dig fram och läsa om våra tjänster.

Våra tjänster

UmeStadens Måleri erbjuder det mesta inom målning och tapetsering.

Här kan du klicka dig fram och läsa om våra tjänster.

Invändigt måleri

Företaget tar på sig och målar alla typer av ytor invändigt med stor precision, ex. på invändigt måleri kan vara målning av tak, väggar eller golv.
Sprutmålning av paneltak är något vi också ofta gör.

Målning

Företaget tar på sig och målar alla typer av ytor invändigt med stor precision, ex. på invändigt måleri kan vara målning av tak, väggar eller golv. Sprutmålning av paneltak är något vi också ofta gör.
Vi erbjuder alla typer av spackling invändigt, ex. på spackling invändigt kan vara spackling av ny gips, bredspackling på tak och väggar eller spackling av snickerier.

Spackling

Vi erbjuder alla typer av spackling invändigt, ex. på spackling invändigt kan vara spackling av ny gips, bredspackling på tak och väggar eller spackling av snickerier.
Tapetsering och vävning är något som UmeStadens Måleri har stor erfarenhet av.
Vi tar på oss tapetjobb i alla typer av utrymmen, allt från trapphallar till sovrum. Glasfiberväv och s.k. microlite/armeringsduk är dom två vanligaste typerna av väv som används.

Tapeter & Väv

Tapetsering och vävning är något som UmeStadens Måleri har stor erfarenhet av. Vi tar på oss tapetjobb i alla typer av utrymmen, allt från trapphallar till sovrum. Glasfiberväv och s.k. microlite/armeringsduk är dom två vanligaste typerna av väv som används.
Till snickerier hör t.ex. golvsocklar, dörrkarmar, dörrar, fönster osv. Vi erbjuder målning av snickerier antingen på plats hos kunden eller så tar vi med oss t.ex. skåpluckor/dörrar och sprutmålar dom i vår verkstad.
Målning av trappor med tillhörande räcke eller spalje är ett vanligt förekommande jobb för UmeStadens Måleri.

Snickerier

Till snickerier hör t.ex. golvsocklar, dörrkarmar, dörrar, fönster osv. Vi erbjuder målning av snickerier antingen på plats hos kunden eller så tar vi med oss t.ex. skåpluckor/dörrar och sprutmålar dom i vår verkstad. Målning av trappor med tillhörande räcke eller spalje är ett vanligt förekommande jobb för UmeStadens Måleri.
Begreppet måleri i våtrum innefattar oftast målning av befintliga väggar eller takmålning i t.ex. ett badrum.
Sätta glasfiberväv och måla den sen är också ett vanligt våtrumsjobb för målare. Snickerier förekommer också i våtrum.
Vi tar på oss alla typer av målerijobb i våtrum.

Våtrum

Begreppet måleri i våtrum innefattar oftast målning av befintliga väggar eller takmålning i t.ex. ett badrum. Sätta glasfiberväv och måla den sen är också ett vanligt våtrumsjobb för målare. Snickerier förekommer också i våtrum. Vi tar på oss alla typer av målerijobb i våtrum.
Ett inrökt hem är inte bra för hälsan för varken dig som boende eller dina vänner som kommer på besök.
Ett nikotinskadat objekt kräver ofta en hel del insatser från flera olika yrkesgrupper. Kontakta oss för mer info.

Nikotin- & rökskador

Ett inrökt hem är inte bra för hälsan för varken dig som boende eller dina vänner som kommer på besök. Ett nikotinskadat objekt kräver ofta en hel del insatser från flera olika yrkesgrupper. Kontakta oss för mer info.

Utvändigt måleri

Den vanligaste typen av fasad här uppe i norr. Vi skrapar och målar alla typer av träbeklädda hus utvändigt.
För att undvika röt och fuktskador på fasaden så är det mycket viktigt att en ommålning görs på rätt sätt och i rätt tid.
Du som villaägare bör titta över ditt hus utvändigt 1gång/år.

Träfasader

Den vanligaste typen av fasad här uppe i norr. Vi skrapar och målar alla typer av träbeklädda hus utvändigt. För att undvika röt och fuktskador på fasaden så är det mycket viktigt att en ommålning görs på rätt sätt och i rätt tid. Du som villaägare bör titta över ditt hus utvändigt 1gång/år.
Efter trähus är denna typ av fasad den mest vanligt förekommande , vi erbjuder målning av alla typer av puts eller tegelfasader.
Även mindre lagningar av skadade putsväggar.

Puts & tegelfasader

Efter trähus är denna typ av fasad den mest vanligt förekommande , vi erbjuder målning av alla typer av puts eller tegelfasader. Även mindre lagningar av skadade putsväggar.
Plåtfasader är vanligare på olika typer av industribyggnader eller kommersiella byggnader men kan även finnas på bostadshus.
Plåtfasader och plåttak tvättas med högtryckstvätt och sprutmålas.
Vi åtar oss även rostlagningar på gamla galvade tak.
Har du en rostskada på ditt tak eller plåtfasad bör du fundera på att åtgärda det så snart som möjligt.
Kontakta oss för mer info om rostskydd.

Plåtfasader/plåttak

Plåtfasader är vanligare på olika typer av industribyggnader eller kommersiella byggnader men kan även finnas på bostadshus. Plåtfasader och plåttak tvättas med högtryckstvätt och sprutmålas. Vi åtar oss även rostlagningar på gamla galvade tak. Har du en rostskada på ditt tak eller plåtfasad bör du fundera på att åtgärda det så snart som möjligt. Kontakta oss för mer info om rostskydd.
Riktiga fönsterrenoveringar blir ovanligare för varje år som går då många väljer att sätta in nya underhållsfria fönster.
UmeStadens Måleri tar på sig traditionella fönsterrenoveringar med allt från kittning till målning.

Fönster

Riktiga fönsterrenoveringar blir ovanligare för varje år som går då många väljer att sätta in nya underhållsfria fönster. UmeStadens Måleri tar på sig traditionella fönsterrenoveringar med allt från kittning till målning.