Hantverkare med hjärtat på de rätta stället

Umestadens Måleri –
Om oss

Vi besitter kunskap om måleri och tekniker sedan 90-talet och har utvecklat oss på en rad områden inom ämnet sedan dess. Våra målare åker ut till privatpersoner, fastighetsbolag och företag för att arbeta med olika måleriuppdrag i stor och liten bemärkelse. Vår vision är att erbjuda kvalitativa resultat till fördelaktiga priser där varje kund blir nöjd och garanterad service och premiumprodukter.

Kontakta oss gärna för mer information

Vi hjälper dig att sätta färg på vardagen
Kontakta oss idag!

Vi för löpande kontroller efterhand

När vårt jobb är slutfört stannar det inte där. Vi ser till att resultatet består genom att göra löpande efterkontroller för att säkerställa att vi gjort rätt och att du fortfarande är nöjd. Redan när vi står i slutskedet av arbetet kommer vi att planera en efterkontroll med dig så att du vet att allt står sig som planerat.

Det mesta inom måleri

Vi utför det allra mesta inom måleriarbeten – både invändigt och utvändigt. Behöver din fasad målas om i en ny och fräsch kulör eller vill du sätta en annorlunda färgklick på väggarna inomhus? Kanske har du nyligen byggt en gäststuga på tomten som ska ha en intressant färg som matchar övriga huvudbyggnaden? Har du en annorlunda idé utan att veta om den fungerar eller ej? Kom in till oss eller ring oss för att bolla idéer och ta råd av våra kunniga målare. Vi försöker alltid att möta dina behov och ge dig lite extra tips så att du har flera val att välja mellan om du vill.

För- och grundarbete

Innan man sätter ny färg på väggar och fasader krävs ett noggrant förarbete. Det innefattar rengöring, spackling eller borttagning av eventuella skador som bildats med åren. Det kan exempelvis röra rökskador, glipor eller hål som behöver åtgärdas eller täppas igen. Vi vet vikten av att vara lika noggranna med grunden som med huvudjobbet. Självklart ger vi dig alltid en 100 % nöjd kund-garanti. Välkommen till oss!

Vi är våtrumscertifierade

När vi målar våtrum utför vi målning av de befintliga väggarna samt takmålning. Vi sätter också glasfiberväv som målas samt färgsätter eventuella snickerier. Det finns två olika våtrumssystem, däribland vattenavvisande ytskikt och vattentätt ytskikt. När badrummet ska målas om är det det sistnämnda som ska användas. Vi rengör tapeterna, spacklar igen ojämnheter och jämnar ut. Efter detta läggs glasfiberväven och målningen utförs med tät täckfärg.