Vi kan det mesta inom snickeri

bygghantverkare med glimten i ögat

vi arbetar med det mesta inom Snickerier

Vi målar olika sorters snickerier som dörrkarmar, golvsocklar, fönster och dörrar. Målningen sker ute på plats hos kund eller i vår verkstad. Vi kan ta med oss dörrar och skåpluckor och sprutmåla dem i våra lokaler. Ett vanligt förekommande uppdrag som vi utför är målning av trappor inklusive räcke eller spaljé. Vi ger dig råd kring vilken kulör som passar både färgens funktion och din egen smak.

med inriktning för expertis

Vi är våtrumscertifierade

När vi målar våtrum utför vi målning av de befintliga väggarna samt takmålning. Vi sätter också glasfiberväv som målas samt färgsätter eventuella snickerier. Det finns två olika våtrumssystem, däribland vattenavvisande ytskikt och vattentätt ytskikt. När badrummet ska målas om är det det sistnämnda som ska användas. Vi rengör tapeterna, spacklar igen ojämnheter och jämnar ut. Efter detta läggs glasfiberväven och målningen utförs med tät täckfärg.

är utsikten tråkig?

Det blir allt mer ovanligt med riktiga fönsterrenoveringar ju längre åren går. Detta beror på att allt fler väljer att installera nya fönster som är underhållsfria. Vi på UmeStadens Måleri kan åta oss att utföra traditionella fönstrrenoveringar där vi gör allt från kittning till målning. Hos oss får du möjlighet att få utfört alla vanliga fönsterarbeten. Vi reparerar också eventuella rötskador, byter ut vanliga glas mot sådana som reducerar ljud och sätter in fönsterskydd.