vi ger din tråkiga vägg ett nytt utseende

TAPET OCH VÄV

Tapetsering och vävning är något som UmeStadens Måleri har stor erfarenhet av. Vi tar på oss tapetjobb i alla typer av utrymmen, allt från trapphallar till sovrum. Glasfiberväv och s.k. microlite/armeringsduk är dom två vanligaste typerna av väv som används.​

Vilken typ av tapetsering?

Vi på UmeStadens Måleri har stor erfarenhet av vävning och tapetsering. Alla sorters tapetjobb går att utföra, från sovrum till trapphallar. Vi använder bland annat glasfiberväv och armeringsduk eller microlite. Om du vill förnya din bostad eller kontor är en fin tapet ett enkelt sätt att ordna detta. En fondvägg ökar trivseln och en tapet är enkel att matcha med inredningen. Hos oss får du tapeter av god kvalitet och till bra priser.

Luktar väggarna illa?

vi hjälper er att få väck era Nikotin- och rökskador

Nikotin- och rökskador

Att vistas i ett inrökt hem är skadligt för hälsan både för de boende och för vänner som kommer på besök. För att återställa ett nikotinskadat objekt krävs stora insatser från flera yrkesgrupper. Vi ser till att en noggrann nikotinsanering utförs där nikotinoljan tvättas bort och missfärgningar tas bort med fettlöslig rengöring, därefter sker omtapetsering. Du är välkommen att kontakta oss för mer information och rådgivning.